קנאפים של פירות ים שוויצריים
זה הביא לך על ידי טעם של הבית. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 20%, וזה די רע. נסו קנאפים דה אנצ'ואה (קנאפים אנשובי), קוקוס קארי - מרק פירות ים (ראסה פירות ים), ו תבשיל פירות ים * למי שלא אוהב פירות ים* עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה שלבו את תשעת המרכיבים הראשונים.
מניחים לחם על ניירות אפייה לא משומנים. לצלות 4-6 אינץ'. מהאש למשך 1-2 דקות או עד להשחמה קלה. הפעל פרוסות; מורחים כל אחד עם 1 כף מעוגלת של תערובת פירות ים. לצלות 4-5 דקות יותר או עד מחומם דרך.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא רופינו פרוסקו העשוי מענבים אורגניים. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
רופינו פרוסקו עשוי ענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים לוויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.