עוף מיושן וכופתאות חלקלקות
עוף מיושן כופתאות חלקלק דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1045 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 44% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר חלב חינם דיאטה. הרבה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. אם יש לכם תפוחי אדמה איריים, עלה דפנה, גזר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 97%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו עוף" חלקלק " כופתאות, עוף וכופתאות מיושנות, ו עוף וכופתאות מיושנות (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים מלח ופלפל, קורטוב קאיין, עלה דפנה וחופן צמרות סלרי. מכסים במים ומבשלים עד הסוף. מחק עלה דפנה.
מוסיפים ירקות וממשיכים לבשל עד שהירקות כמעט נגמרים.
בינתיים, להפוך את כופתאות.
מערבבים יחד קמח, 1/2 כפית מלח, אבקת אפייה, שומן עוף.
מערבבים מספיק מים ליצירת בצק נוקשה. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים.
מוסיפים 1/3 כופתאות לעוף רותח, ומבשלים 5 דקות.
מוסיפים עוד שליש ומבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את השליש הנותר ומבשלים עוד 5 דקות.