עוף מתחת ללבנה
עוף מתחת ללבנה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת המתכון כולו 30 יש 640 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך מלח כשר וblackpepper, עור על, תערובת תבלינים berbere, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מתחת ללבנה, עוף מתחת ללבנה, ו בריק צ'יקן.
הוראות
מניחים עוף, צד עור למטה, בין 2 יריעות של פלסטיק לעטוף, ו לשטח עד עובי 1/2 אינץ', באמצעות סיכה מתגלגלת או צד שטוח של פטיש בשר.
מפזרים עוף עם תערובת תבלינים ברברית וכמות הרצוי של מלח ופלפל.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף, צד עור כלפי מטה, ומעל כל אחד עם לבנים עטופות בנייר אלומיניום. מבשלים 5 דקות או עד העור הוא פריך מאוד ועוף כמעט נעשה.
הסר לבנים, עוף הפוך, ומבשל 1 דקה או עד העוף נעשה.
להעביר צלחת הגשה, ולתת לעמוד 5 דקות.
עוף מתחת לסלט לבנים: להכין מתכון לפי ההוראות. לזרוק 6 כוסות (10 עוז.) ירקות מעורבים עם ויניגרט בסיסי. פורסים עוף, ומניחים על סלט.