עוף נפוליטנית היא חלב חינם מנה עיקרית. מתאים ל-8 ומחירו 2 מנות.02 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 33 גרם חלבון, 13 גרם שומן, ובסך הכל של 412 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם פטריות, שמן זית, בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. נסו ברים נפוליטניים, עוגת גלידה נפוליטנית, ו שייק נפוליטני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים עוף, לא מכוסה, על אש בינונית-גבוהה בשמן במשך 8-9 דקות. הופכים עוף; מוסיפים את הבצל, השום והפטריות. מבשלים 8 דקות יותר או עד שמדחום בשר מגיע ל -170*.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
בעזרת כף מחוררת מוציאים ארבעה חצאי חזה עוף ומחצית מהירקות ל 2-1/2-קט משומן. תבנית אפייה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
חצאי חזה עוף
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
בקערה גדולה מקציפים יחד את המרק, היין, הבזיליקום והאורגנו; יוצקים חצי מעל עוף במחבת. מכסים ומבשלים במשך 5-10 דקות או עד שהם מחוממים.