מתכון עוף ספדיני יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. אם יש לכם קמח, בצל, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו טובה. נסו ספדיני חזיר עם פטריות וברוסקטה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
עבור עוף ומילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והבצל ומערבבים. מבשלים תערובת זו עד לריכוך, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסיימים בפטרוזיליה טחונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש, מערבבים ומניחים להתקרר.
4
מסננים את כל הנוזלים העודפים.
5
פורסים כיס בכל שד מהאזור העליון שליד התוף שלושה רבעים לתוך השד לכיוון הקצה. למלא כל כיס עם כ 2 כפות מלית וללטף שטוח כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מחממים מחבת טפלון בטוחה לתנור על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן הזית הנותרת למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מפזרים את השדיים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מוסיפים את השדיים לתבנית, תחילה בצד העור, ומניחים לצרוב עד שהעור משחים, 2 עד 3 דקות. הופכים ומבשלים בצד השני למשך 2 דקות, ואז מכניסים לתנור ומסיימים למשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
תנו לעוף לנוח עד לציפוי; שמור את השמן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים שוב את תבנית העוף המחוממת על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לחימום במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומחממים. רוטב הפסטה אמור לקחת 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
4
מחלקים את הפסטה על צלחות בודדות ומעליהם חזה ממולא. מעליו מעט קרם פרמזן ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה ומבשלים עד להמסה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב ליצירת רוקס; מבשלים עד שהרוקס הוא בצבע בלונדיני חיוור. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה. לבסוף, מוסיפים את הגבינה לתערובת החלב כוס אחת בכל פעם, תוך ערבוב עד שכל הגבינה נוספה ומתערבבת היטב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל ואז מורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדי להבטיח עקביות ולאפשר לתערובת להתקרר.