קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

עוף ספדיני

עוף ספדיני
מתכון עוף ספדיני יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 30 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 804 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן. אם יש לכם קמח, בצל, פרמזן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. עם כפית ציון 56%, המנה הזו טובה. נסו ספדיני חזיר עם פטריות וברוסקטה, אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל, ו אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם תפוז והל עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
עבור עוף ומילוי: מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בסיר מחממים 1 כף מהשמן על אש בינונית-גבוהה למשך 2 דקות. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות והבצל ומערבבים. מבשלים תערובת זו עד לריכוך, 4 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומסיימים בפטרוזיליה טחונה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מסירים מהאש, מערבבים ומניחים להתקרר.
4
מסננים את כל הנוזלים העודפים.
5
פורסים כיס בכל שד מהאזור העליון שליד התוף שלושה רבעים לתוך השד לכיוון הקצה. למלא כל כיס עם כ 2 כפות מלית וללטף שטוח כדי להבטיח אפילו בישול.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
מחממים מחבת טפלון בטוחה לתנור על אש בינונית-גבוהה עם 1 כף שמן הזית הנותרת למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
מפזרים את השדיים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
8
מוסיפים את השדיים לתבנית, תחילה בצד העור, ומניחים לצרוב עד שהעור משחים, 2 עד 3 דקות. הופכים ומבשלים בצד השני למשך 2 דקות, ואז מכניסים לתנור ומסיימים למשך 8 עד 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
תנו לעוף לנוח עד לציפוי; שמור את השמן בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים שוב את תבנית העוף המחוממת על אש בינונית ומוסיפים את הבצל. מבשלים, תוך ערבוב, עד לריכוך, 3 עד 4 דקות. לבסוף, מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים לחימום במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומחממים. רוטב הפסטה אמור לקחת 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
3
מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
4
מחלקים את הפסטה על צלחות בודדות ומעליהם חזה ממולא. מעליו מעט קרם פרמזן ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מקשטים בפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6
בסיר על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את החמאה ומבשלים עד להמסה. מנמיכים את האש לבינונית, מוסיפים את הקמח ומבשלים תוך כדי ערבוב ליצירת רוקס; מבשלים עד שהרוקס הוא בצבע בלונדיני חיוור. מנמיכים את האש לנמוכה, מוסיפים את החלב ומבשלים תוך ערבוב עד להסמכה. לבסוף, מוסיפים את הגבינה לתערובת החלב כוס אחת בכל פעם, תוך ערבוב עד שכל הגבינה נוספה ומתערבבת היטב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל ואז מורידים מהאש. ממשיכים לערבב כדי להבטיח עקביות ולאפשר לתערובת להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף

מרכיבים

3(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות חתוכות לקוביותעגבניות חתוכות לקוביות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפנה מבושל, כל הזמן חםפנה מבושל, כל הזמן חם3(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה11 קילו קישואים,פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון6ריבס, קצוץ טרי או קפואפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוטפטרוזיליה טרייה קצוצה, לקישוט4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זית, לטפטוףשמן זית, לטפטוף596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת1בצל צהוב בינוני, קצוץפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום ז'ולייןבצל אדום ז'וליין596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקרצועות פרוסות דק בצל סגולרצועות פרוסות דק בצל סגול6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבןמלח ופלפל לבן3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)