עוף עם גבינה ואורז
מתאים ל-25 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 55 קלוריות. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך פרחי ברוקולי, מרק עוף, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוף אחד עם גבינה ואורז, עוף עם גבינה ואורז, ו עוף עם גבינה ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף עוף; לבשל 6 עד 7 דקות. בכל צד או עד לסיום (165F).
הסר עוף מחבת; לכסות כדי להתחמם.
להוסיף מרק למחבת. מביאים לרתיחה.
מערבבים אורז, ברוקולי וVELVEETA. למעלה עם עוף; כיסוי. מבשלים על אש נמוכה 5 דקות.
הסר עוף מחבת. מערבבים תערובת אורז עד VELVEETA נמס לחלוטין תערובת מעורבב היטב.
מגישים עוף עם תערובת האורז.