עוף עם סלט תפוחי אדמה חם
עוף עם סלט תפוחי אדמה חם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן זה משרת 4 . מנה אחת מכילה 379 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, מיץ לימון, שעועית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה מרהיב. נסו סלט עוף ותפוחי אדמה חמים, שניצל עוף עם סלט תפוחי אדמה חם, ו נקניקיית עוף חמה וסלט תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מכניסים את תפוחי האדמה לסיר בינוני ומכסים במים קרים; מתבלים במלח. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים עד שהם כמעט רכים, בערך 12 דקות.
מוסיפים את השעועית הירוקה וממשיכים לבשל עד שהשעועית ותפוחי האדמה רכים, כ -3 דקות נוספות.
מסננים ומעבירים לקערה גדולה. מערבבים בעדינות את הפלפלים האדומים הקלויים, החומץ, הבצל הירוק, 2 כפות שמן זית, ומלח ופלפל לפי הטעם; מניחים בצד.
מתבלים את העוף ב 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את יתרת 1 כף שמן הזית, ואז את העוף ומבשלים עד להזהבה, 2 עד 3 דקות לכל צד.
מסירים מהאש ומזלפים את מיץ הלימון.
מוסיפים את הארוגולה לסלט תפוחי האדמה וזורקים; מעליו את גבינת העיזים ומגישים עם העוף.