עוף עם עגבניות ושום
עוף עם עגבניות ושום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 22 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. גשו לסופר וקנו פסטה במשקל, רגלי עוף, עגבניות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוף Flambéed עם עגבניות ושום, ספגטי בלימון שום עם עוף ועגבניות, ו עוף אפוי עם עגבניות שרי ושום (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות. רגלי עוף מלח ופלפל.
מחבת חסינת חום או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים שמן זית וחמאה. כאשר שמן / חמאה חם, להוסיף רגלי עוף למחבת. באמצעות מלקחיים, חום מכל הצדדים, על 2 דקות.
יוצקים יין, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר את כל פיסות. לבשל במשך 1 דקה.
יוצקים עגבניות עם מיץ שלהם ולהוסיף רסק עגבניות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ערבוב לשלב. מביאים רוטב לרתיחה, ואז מכבים חום.
הוסף שפע של עשבי תיבול טריים, 8 שיני שום קלופים (אבל שלם), ורגלי העוף. לשים את המכסה על הסיר ומבשלים בתנור במשך 1 שעה.
הסר סיר מהתנור ולאפשר לו לשבת על הדלפק עם המכסה על בזמן שאתה מרתיח את הפסטה.מבשלים את הפסטה לאל דנטה,
מסננים ומוסיפים לקערה גדולה.
הסר מכסה ולבדוק רוטב. אם זה רזה מדי, להסיר את העוף מן הסיר להרתיח את הרוטב על הכיריים במשך 5 עד 10 דקות. בדוק תבלינים ולהתאים כמו needed.To מגישים, יוצקים רוטב על פסטה מבושלת, ולאחר מכן לארגן חתיכות עוף מעל.
מפזרים בנדיבות פרמזן טרי ומגישים עם לחם צרפתי פריך.יאם!(המנה יכולה להיות מוגשת עם אורז או פירה, במקום!)