קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה

עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה
עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 676 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוף, גבעולי רוזמרין, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוף עם עגבניות צלויות איטיות וגרגרי גבינה, כיריים איטיים עם בייקון, ו עוף אפוי בתנור ועגבניות צלויות באיטיות על באגט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
על תבנית אפייה מעוטרת, לזרוק את העגבניות עם 2 כפות של השמן מתבלים עם מלח ופלפל. להפוך את הצד לחתוך עגבניות לפזר את רוזמרין סביב; אופים על המדף התחתון של התנור במשך 1 שעה ו 15 דקות, או עד רך מאוד ומתחיל חום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בואו מגניב, אז להשליך את העורות.
4
בינתיים, במחבת קלייה, לשפשף את העוף בכל רחבי עם 1 כף של שמן העונה עם מלח ופלפל. פזר את פלחי הבצל סביב העוף, טפטוף עם 1 כף הנותרים של שמן ועונה עם מלח ופלפל. צולים את העוף והבצל בשליש העליון של התנור במשך 1 שעה ו -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
הגדל את טמפרטורת התנור ל-45
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מוסיפים את היין למחבת וצולים את העוף במשך כ -20 דקות יותר, עד הבצל משחימים היטב והעוף הוא זהוב ומיצי החלל לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
יוצקים את מיצי החלל למחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
להעביר את העוף והבצל למגש; לתת את שאר העוף במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
בצלבצל
9
הגדר את המחבת צלייה מעל חום בינוני גבוה ולהוסיף 4 של חצאי העגבניות ו 1/2 כוס מים. מבשלים, מגרד את כל חתיכות משחימים ומועך את העגבניות, עד מופחת בשליש. מסננים את jus לסיר ומתבלים במלח ופלפל. לגלף את העוף ומגישים עם עגבניות, בצל, עגבניות jus וגרגרי גבינה שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
עוף שלםעוף שלם
גבינהגבינה
בצלבצל
גריסיםגריסים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Domaine Leseurre יבש Cuvee מסווג ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -23 דולר לבקבוק.
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine Leseurre Dry Cuvee Classique Riesling
מיץ הריזלינג של Domaine Leseurre מותסס 100% במיכלי אל חלד. בעוד על lees שלה, היין הוא עורבב ביד (bâtonnage sur שקרים) פעם בחודש, במשך 11 חודשים. תהליך זה מפתח מורכבות נוספת של טעמים וניחוחות. זה ריזלינג יבש יש ניחוחות של פריחת הדר וגרידת לימון, שכבות על החיך עם רמזים של אגס. זה ריזלינג זוגות היטב עם פורל amandine, צדפות גלם והוא אפריטיף יפה.