עוף עם עשבי תיבול עם שעורה, בייקון ופילאף ירקות שורש
עוף עתיר עשב עם שעורה פנינה, בייקון, ו Pilaf ירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 724 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר, חמאה, שעורה פנינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם זיגוג לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו ירקות שורש קלוי ומרק שעורה פנינה, שורש ירקות ושעורה מרק עם בייקון, ו הרבי אורן אגוז עוף עם שעורה פנינה צמח (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 כוסות מים ומלח להרתיח בסיר בינוני.
מערבבים בשעורה. מחבת כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד שעורה הוא מכרז, על 30 דקות.
בייקון מטוגן בסיר גדול מעל חום בינוני עד חום ופריך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון למגבות נייר.
יוצקים את כל אבל 2 כפות טפטוף מן הסיר.
הוסף שאלוט; מערבבים 30 שניות.
להוסיף קוביות ירקות וסוכר; sauté 6 דקות.
מוסיפים שעורה, מיץ לימון ועשבי תיבול; מערבבים 2 דקות.
מערבבים בבייקון; מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 שעה קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר. מכסים ומניחים בתנור לחימום מחדש תוך כדי צלי עוף, מוסיפים מים על ידי כפות כדי להרטיב אם יבש.)
שמן חום במחבת גדולה ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מניחים עוף, צד עור למטה, במחבת. מבשלים עד עור חום, כ 7 דקות.
מוסיפים חמאה ועשבי תיבול למחבת; מערבבים כדי להתמזג. הפעל את צד עור העוף למעלה.
מניחים מחבת בתנור; עוף צלוי עד מבושל דרך, צולה מדי פעם עם חמאת עשב, כ 20 דקות.
מחלקים פילאף בין 4 צלחות; למעלה עם עוף. מיץ מחבת כפית נגמר.