קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

עוף עם רוטב צ'ילה אדום ונקניק (פולו קון סלסה Rojo y צ' וריסו)

עוף עם רוטב צ'ילה אדום ונקניק (פולו קון סלסה Rojo y צ' וריסו)
מתכון עוף עם רוטב צ'ילה אדום ונקניק (פולו קון סלסה Rojo y צ' וריסו) מוכן בערך 1 שעה ו -45 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך שום, רגלי עוף, עגבניות רומא, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן תירס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שיפון עם קרם פטל כקינוח. . עם כפית ציון 66% המנה הזאת טובה. מתכונים דומים: Arroz Atollado de Pollo y Chorizo (אורז קרמי עם עוף וצ'וריסו), דרום מערב רוטב צ'ילה אדום, ו פולו קון סלסה ורדה (עוף עם רוטב ירוק).

הוראות

1
הסר את הגבעולים, זרעים, וממברנות מן צ 'ילי אנצ' ו ו צ ' ילי guajillo, ואז להשרות במים חמים עד התרכך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
בינתיים, להביא סיר מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את הגבעולים מן העגבניות, ואז לחתוך x רדוד על הקרקעית. זרוק את העגבניות לתוך המים, ומבשל חשף עד העור מתחיל לקלף, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
4
מסננים במסננת, ואז מיד לטבול במי קרח במשך כמה דקות עד קר כדי לעצור את תהליך הבישול. לאחר העגבניות קרות, לקלף את העור.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים צ ' ילי ומעבירים לבלנדר יחד עם עגבניות קלופות, שום, בצל ומרק עוף. להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
6
מחממים 1/2 משמן התירס בסיר על חום בינוני. מערבבים בתערובת צ ' ילה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים במשך 10 דקות. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
7
מחממים את שמן התירס שנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. חום את רגלי העוף ב 2 קבוצות ולהסיר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מערבבים את צ 'וריסו לתוך אותו מחבת; לבשל ומערבבים עד צ' וריסו הוא השחמה שווה.
מרכיבים שתצטרך
9
מסננים כל שמן עודף ומערבבים בכוס 1 של רוטב צ ' ילה. להחזיר את העוף למחבת, יחד עם רוטב צ ' ילה שנותר. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל עד שהעוף רך, 1 שעה עד 1 שעה ו -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 45 דולר.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.