עוף עם תפוח, בצל ורוטב סיידר
עוף עם תפוח, בצל ורוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 448 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חמאה, מלח כשר ופלפל, מרק עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 38 דקות. נסו מרק בצל עם סיידר תפוחים, סיידר תפוחים מרק בצל צרפתי, ו בייקון, תפוח וסיידר-פיצה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות פרנהייט.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומחפרים בקמח, מנערים את העודף.
מניחים את העוף במחבת חלקה בצד למטה ומבשלים עד הזהב, על 5 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה ואופים עד מבושל דרך, כ 8 דקות.
בינתיים, להוסיף את הבצל ותפוח למחבת, יחד עם 1 כף שמן, אם המחבת יבשה, ולהגדיל את החום גבוה. לבשל, לזרוק, עד הבצל נבול מעט התפוח הוא חום זהוב, על 2 דקות.
מוסיפים את החומץ ומשתמשים בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה מהמחבת.
תן את התערובת להרתיח עד החומץ הופך syrupy, על 1 דקה.
מוסיפים את מרק העוף וחוזרים לרתיחה. מבשלים עד מרק מפחית בחצי.
הסר מהחום, מתבלים במלח ופלפל ומקציפים בחמאה.
הסר את העוף מהתנור; להוסיף כל מיצים שנאספו לרוטב. מחלקים את העוף בין ארבע צלחות כפית את התפוח, בצל ורוטב מחבת על כל חתיכה.