קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות2
ציון בריאות14
מגזין

עוף פיקטה

עוף פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 717 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, ביצה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. קו מחבת גיליון עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מניחים כל חזה עוף בין 2 יריעות של נייר קלף או ניילון לעטוף להלום עד 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
4
מפזרים את שני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
5
מערבבים את הקמח, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל בצלחת רדודה. בצלחת שנייה, להכות את הביצה ו 1/2 כף מים יחד.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(קיבלר)(קיבלר)
6
מניחים את פירורי הלחם על צלחת שלישית. לטבול כל חזה עוף הראשון בקמח, לנער את העודף, ולאחר מכן לטבול את הביצה ואת פירורי לחם תערובות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
צ'דר טרי מגוררצ'דר טרי מגורר
(קיבלר)(קיבלר)
7
חום 1 כף שמן זית במחבת גדולה מעל בינוני עד בינוני-נמוך חום.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים 2 דקות בכל צד, עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
9
מניחים אותם על מחבת הסדין ולאפשר להם לאפות במשך 5 עד 10 דקות בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
עבור הרוטב, למחוק את מחבת ה-saute עם מגבת נייר יבש. על חום בינוני, להמיס 1 כף החמאה ולאחר מכן להוסיף את מיץ לימון, יין, חצאי לימון שמורים, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל. מרתיחים מעל חום גבוה עד מופחת במחצית, על 2 דקות. את החום, להוסיף את 2 כפות הנותרים של חמאה מערבולת לשלב. השליכו את חצאי הלימון והגישו חזה עוף 1 על כל צלחת. כפית על הרוטב ומגישים עם פרוסת לימון וזרימת פטרוזיליה טרייה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
פטרוזיליה טרייהפטרוזיליה טרייה
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות