עוף פריך עם לימון, פטרוזיליה ושמן זית כתית מעולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף פריך עם לימון, פטרוזיליה, ושמן זית כתית מעולה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 615 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. אם יש לך חצאי חזה עוף, חרדל דיז'ון, לחם שאור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 19 דקות. נסו קרפצ'יו סלמון מעושן עם שמן זית כתית מעולה ולימון, פסטה זית פסטו + כוכב שמן זית כתית מעולה בגידה, ו [] ביסקוויט אנזא " ק שמן זית מחבת ידידותי לטבעונים, הכולל שמן זית כתית מעולה Cobram Estate (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים לחם במעבד מזון; לעבד על 1 דקה או פירורים גסים.
מעבירים פירורי לחם לצלחת גדולה.
מניחים עוף בין 2 יריעות פלסטיק לעטוף; פאונד לעובי אפילו.
מפזרים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מברשת כל חזה עוף חצי שווה עם חרדל, רול פירורי לחם למעיל.
מחממים 1/2 כוס שמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני עד חם.
הוסף עוף, ומבשל 7 דקות בכל צד או עד זהוב חום ועבה חלק רושם 16
בינתיים, לשלב מיץ לימון, פטרוזיליה, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל בקערה קטנה. לאט לאט לטאטא הנותרים 1/4 כוס שמן זית.
מניחים 1 חזה עוף חצי על כל אחד 4 צלחות; למעלה באופן שווה עם תערובת פטרוזיליה.
מגישים מיד עם ירקות מעורבים.