עוף פרמזן אלפרדו
עוף פרמזן אלפרדו עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון זה מכין 4 מנות עם 482 קלוריות, 36 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -18 יגידו שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו גביני! רוטב אלפרדו קלאסי, גבינת מוצרלה, פירורי לחם מתובלים ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה הביא לך את כלמתכונים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 59%. הציון הזה די טוב. נסו עוף פרמזן פיקנטי אלפרדו, פרמזן פטוצ'יני אלפרדו, ו פנה פרמזן אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות צלסיוס טובלים עוף בביצה, ואז פירורי לחם בשילוב עם פפריקה, ציפוי היטב.
מסדרים עוף בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ'.
יוצקים 1 כוס רוטב אלפרדו קלאסי על עוף; למעלה עם גבינה, ואז עגבניות.
אופים 10 דקות נוספות או עד שהעוף מבושל היטב.
מגישים עם הרוטב שנותר, מחומם, ומפזרים, אם רוצים, גבינת פרמזן מגוררת.