עוף צלוי יווני ותפוחי אדמה בלימון-ויניגרט אורגנו
עוף ותפוחי אדמה יווניים קלויים בויניגרט לימון-אורגנו עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 787 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 59 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מיץ לימון, תיבול יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: סלט יווני פשוט עם ויניגרט לימון-אורגנו, סלט יווני פשוט w / ויניגרט לימון-אורגנו, ו עוף בגריל עם שום צלוי - ויניגרט אורגנו ותפוחי אדמה בגריל Fingerling.
הוראות
התאם את מתלה התנור למצב בינוני-נמוך וחמם מראש את התנור ל-375 ° F.
לטאטא יחד מיץ לימון, גרידת לימון, שמן זית, שום, אורגנו, תיבול יווני, טימין, 3/4 כפית מלח ו 1 1/4 כפיות פלפל שחור בקערה בינונית.
לזרוק תפוחי אדמה עם 3 כפות ויניגרט ומניחים במחבת קלייה גדולה בתנור. השאר בצד את הויניגרט לשימוש מאוחר יותר.
בינתיים, עוף העונה עם 1/2 כפית מלח.
טפטוף בנדיבות עם כמה כפות של ויניגרט,עיסוי על העור עד מצופה שווה.
לאחר 20 דקות חלפו, לדחוף תפוחי אדמה לצד מחבת צלייה ומניחים עוף במרכז המחבת, חזה כלפי מטה.
אופים במשך 40 דקות, צוף עם מיצי פאן חצי דרך. הפוך את העוף כדי שהצד של החזה יהיה כלפי מעלה. להעלות את טמפרטורת התנור ל 204°. להמשיך לבשל, צוף עם מיצי פאן כל 20 דקות בערך, עד חזה עוף רושם155 בחלק העבה ביותר שלה על מדחום קריאה מיידית, על 30 עד 40 דקות יותר.
הסר מהתנור ולתת לנוח במשך 10 דקות לפני גילוף.
מגישים עם תפוחי אדמה ויניגרט נוסף.