קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

עוף צלוי מזוגג עם דבש ולימון

עוף צלוי מזוגג עם דבש ולימון
מנה זו מכילה כ 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 18 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 20 מנות. אם יש לכם גבעולי רוזמרין, מלח, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: עוף צלוי מזוגג עם דבש ולימון, עוף בלימון מזוגג בדבש, ו דבש-לימון עוף שומשום מזוגג.

הוראות

1
מחממים התנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, לשלב את הדבש, מיץ לימון ורוטב סויה. מניחים את התרנגולות על תבנית אפייה גדולה ומכניסים את קצות הכנף מתחת. העונה חללים עם מלח וכאלה כל אחד עם 3 גבעולי רוזמרין, 3 שיני שום לרבעים ו 4 פלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
טריז לימוןטריז לימון
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
צווארי עוףצווארי עוף
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מברשת שני שלישים של זיגוג הדבש על התרנגולות מתבלים קלות עם מלח. צלי באמצע התנור במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
סובב את התרנגולות במחבת ומברשת עם זיגוג הנותרים. צולים את התרנגולות במשך כ 45 דקות יותר, עד המיצים לרוץ ברור כאשר הירכיים הם פירסינג; להפוך את המחבת באמצע צלייה.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להעביר את התרנגולות ללוח גילוף ולתת לנוח במשך 15 דקות. לגלף את התרנגולות ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
אפונת שלג, מופשרתאפונת שלג, מופשרת