עוף צלוי, תפוחים, כרישה
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. אם יש לך תפוחים, ירכיים עוף ומקלות תיפוף, כרישה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. נסו צלעות חזיר מטוגנות עם תפוחים קלויים וכרישות, מטגן של עוף עם תפוחים & כרישה, ו עוף עם כרישה, תפוחים ועגבניות מיובשות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 400 F. על תבנית אפייה גדולה (או במחבת קלייה גדולה), לזרוק את העוף, תפוחים, כרישה, רוזמרין, שמן, 1 כפית מלח, ופלפל 3/4 כפית. הפעל את העור בצד העוף למעלה. צלי עד שהעוף מבושל דרך והתפוחים והכרישה מכרזים, 40 עד 45 דקות.