עוף צרוב במחבת עם רוטב עגבניות צלוי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 939 קלוריות, 66 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 51% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו אורגנו, חצאי עגבניות קלויים, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הקנולן תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מחזורי דובדבן-משמש כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. נסו סטייקי טונה צרובים במחבת עם רוטב תרד עגבניות, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו לוקוס צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור לצלייה. התאם את המדף העליון לכ-6 אינץ ' מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את העגבניות לשניים ומניחים אותם על תבנית אפייה, חתוכים בצד כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
מזלפים מעל 1 כף שמן קנולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
4
מניחים מתחת לצלייה ומבשלים עד שהעגבניות רכות ומתחילות להשחים סביב הקצוות, 6 עד 8 דקות. שמרו 4 חצאים למתכון העגול 2 תבשיל צרפתי.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
5
בזמן שהעגבניות מתבשלות מוציאים את בשר השד מהעצם. פורסים כל חתיכה לרוחב אופקית כדי לקבל 4 חתיכות גדולות ודקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
6
במחבת גדולה על אש בינונית - גבוהה מוסיפים את יתרת 1 כף השמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מפזרים את נתחי העוף במלח ופלפל. כשהשמן חם מוסיפים את העוף ומבשלים עד להשחמה קלה, 3 עד 4 דקות. הופכים אותם ומשחימים את הצד השני, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מוציאים את העוף מהמחבת, מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
שים את אותה מחבת על אש בינונית, מוסיפים את מרק העוף ובעזרת כף עץ מגרדים את החלקים החומים מתחתית התבנית. מערבבים פנימה את החרדל והאורגנו ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
פחיות) מרק עוף דל נתרן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
מוסיפים את העגבניות ואת המיצים שלהם מתוך גיליון האפייה. מפרקים את העגבניות בעזרת כף עץ או מועך תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמה
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
11
מוסיפים את החמאה ומניחים לבשל עד שהחמאה נמסה, כ -2 דקות. טועמים ומתבלים במלח ופלפל. מחזירים את נתחי העוף לתבנית יחד עם כל המיצים שהצטברו. מבשלים עוד 2 דקות לחימום העוף וממזגים את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוני
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה מוסיפים את השמן. כשהוא חם מוסיפים את נתחי הנקניק ומבשלים עד להשחמה קלה, כ -5 דקות. הופכים את האש לבינונית ומוסיפים את העגבניות השמורות, השעועית השמורה ומרק העוף. מבשלים עד שהכל חם ומבעבע, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
בינתיים, במחבת קטנה על אש בינונית, ממיסים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
14
מוסיפים את פירורי הלחם ומבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם משחימים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
15
להגשה מחלקים את הנקניקיה והשעועית ל -2 קערות וכף מעל את פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה, עובדים בקבוצות, עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מסננים על צלחת מרופדת בשקית נייר חומה או במגבות נייר. קוצצים לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
18
מוציאים את כולם למעט 1 כף משומן הבייקון מהמחבת ומניחים אותו על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
19
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שהם רכים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
20
מוסיפים את השום ומבשלים כ 1 דקה, נזהרים לא לתת את השום לשרוף.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
21
מוסיפים את העגבניות והשעועית ומבשלים עד שהשעועית מחוממת, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את הבייקון והפטרוזיליה. שמרו 1 1/2 כוסות למתכון העגול 2 תבשיל שעועית צרפתית.