עוף צרפתי
העוף הפרנקזי דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 1525 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 140 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חצי חזה עוף, ביצה, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. . וזה מעולה. נסו עוף צרפתי, עוף צרפתי, ו עוף צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
חזה עוף קמח, ואז לטבול בביצה, אז בגבינת פרמזן למעיל. במחבת קטנה, עוף מטגן על אש נמוכה, תיבול עם מלח ופלפל לפי הטעם.
כאשר העוף נעשה חצי (לאחר כ 4 עד 5 דקות), מערבבים את הקרם ואת הבצל הירוק. מביאים לרתיחה, ואז מסירים מהחום, מפזרים קומץ גבינת פרמזן, ומגישים.