עוף קונג פאו
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הסינית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת טובה. נסו קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 1 כף יין, 1 רוטב סויה כף, 1 שמן כף 1 תירס כף תערובת/מים ומערבבים יחד.
מניחים חתיכות עוף בכלי זכוכית או קערה ומוסיפים מרינדה. זרוק למעיל. מכסים את המנה ומניחים במקרר כ -30 דקות.
כדי להפוך את הרוטב: בקערה קטנה לשלב 1 יין כף, 1 רוטב סויה כף, 1 שמן כף, 1 קמח תירס כף/תערובת מים, רסק צ ' ילי, חומץ וסוכר.
מערבבים יחד ומוסיפים בצל ירוק, שום, ערמוני מים ובוטנים. במחבת בינונית, רוטב חום לאט עד ארומטי.
בינתיים, להסיר עוף מן המרינדה ו לטגן במחבת גדולה עד הבשר הוא לבן ומיצים לרוץ ברור. כאשר הרוטב הוא ארומטי, להוסיף עוף מוקפץ אליו ולתת להתבשל יחד עד הרוטב מתעבה.