עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya, אפוי בתנור עוף Cajun ונקניק Jambalaya, ו פסטה Cajun Jambalaya: מנה טעימה, כיף נקניק (מתכונים דומים).
הוראות
* הערה של קוק: מתכון זה כבר scaled למטה מהגרסה המקורית שלו, כך שהוא יכול בקלות רבה יותר.
הדבר החשוב ביותר הוא להשתמש בציוד הנכון והייתי מציע את הדברים הבאים: תנור ברזל יצוק 2 ליטר, תנור גז BTU גבוה, וכפית גדולה של שף נירוסטה.
השתמש בחום גבוה כדי לחמם את התנור ההולנדי ולהוסיף את הנקניק. באמצעות כפית של שף או כף גדולה, כל הזמן להזיז את הנקניק מהחלק התחתון של הסיר. תיזהר לא לשרוף את הבשר. (בדרך כלל אני משתמש בנקניק של מנדה כי יש לו מעט שומן, עם זאת בשלב זה ייתכן שתרצה לנקז את כל השומן העודף כדי להפחית את תכולת השומן מן המנה.)
מוסיפים את בשר הירך ומחממים את העוף מכל הצדדים. שוב להשתמש בכפית כדי לגרד את הבשר מן דבק בוער לתחתית הסיר. להשחים את הנקניק ואת בשר העוף צריך לקחת 20 דקות. היזהר לא לבשל מעל בשר הירך עד כדי כך שהוא קורע לגזרים.
מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים את הבצל ושום; לטגן במשך כ 15 דקות או עד הבצל הם רפויים מאוד "ברור". לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי להסיר את כל"graton". זה המקום שבו jambalaya מקבל צבע חום מובהק שלה וטעם.
מוסיף את tasso, טימין, בזיליקום ופלפל שחור ולבן. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. זה ייתן את התבלינים זמן לשחרר שמנים וטעמים שלהם.
בשלב זה ניתן להעביר את ריכוז jambalaya למיכלים קטנים יותר, מקורר לטמפרטורת החדר, מכוסה ומקורר לשימוש עתידי. (זה מה שאנחנו עושים באופן מסחרי; זה מאפשר לתבלינים להתחתן.)
כאשר אתה מוכן לבשל את jambalaya, להוסיף את המניה להתרכז ולהביא לרתיחה מתגלגל.
מוסיף את האורז, להפחית את החום בינוני בעדינות לשבור את האורז. באמצעות ההנעה נירוסטה, להמשיך להבטיח כי האורז לא דבק לתחתית הסיר; זה חשוב מאוד!
לאחר כ 5 דקות, לקפל את הפטרוזיליה. המשך לגרד את הסיר כדי להבטיח כי אין מקלות אורז לתחתית. כאשר jambalaya חוזר לרתיחה, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית ומבשלים, מכוסה, לפחות 25 דקות. אין להסיר את המכסה בזמן שהאורז מהביל.
אם נקניק המותג של מנדה אינו זמין, כל נקניק מעושן רזה ניתן להחליף. ייתכן שיהיה עליך להסיר כל שומן עודף מן הסיר לאחר טיגון למטה נקניק לא ידוע.
עבור jambalaya עשיר יותר תחליף טורקיה מניות עבור המניה עוף קרא לעיל.
אם אין מניות זמינות, אז מרק עוף בסיס ניתן להשתמש. היזהר עם התיבול שלך, כמו בסיסים מלאים בדרך כלל מלח.
Jambalaya הוא הטוב ביותר כאשר מוגש ישירות מתוך סיר ברזל יצוק. בעוד האורז הוא מהביל, נקניק בשר תהיה נטייה לצוף על פני השטח של jambalaya. לכן, לאחר האורז מאודה במשך 25 דקות, להשתמש ההנעה לקפל בעדינות את הבשר ותבלינים לתוך האורז מבושל. זה צריך להיעשות רק פעם או פעמיים, האורז יאבד הרבה חום והאורז יתפרק.
שימו לב, אני לא מוסיף מלח לג ' מבליה שלי. הסיבה לכך היא שאני אוהב להשתמש עשבי תיבול, טאסו ותבלינים כדי לספק את הצורך במלח. אני מציע לערוך את השולחן עם מלחייה ומבחר רטבי פלפל חריף.