קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות12
מגזין

עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya

עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו עוף קייג'ון ונקניקיות Jambalaya, אפוי בתנור עוף Cajun ונקניק Jambalaya, ו פסטה Cajun Jambalaya: מנה טעימה, כיף נקניק (מתכונים דומים).

הוראות

1
* הערה של קוק: מתכון זה כבר scaled למטה מהגרסה המקורית שלו, כך שהוא יכול בקלות רבה יותר.
2
הדבר החשוב ביותר הוא להשתמש בציוד הנכון והייתי מציע את הדברים הבאים: תנור ברזל יצוק 2 ליטר, תנור גז BTU גבוה, וכפית גדולה של שף נירוסטה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
כירייםכיריים
3
השתמש בחום גבוה כדי לחמם את התנור ההולנדי ולהוסיף את הנקניק. באמצעות כפית של שף או כף גדולה, כל הזמן להזיז את הנקניק מהחלק התחתון של הסיר. תיזהר לא לשרוף את הבשר. (בדרך כלל אני משתמש בנקניק של מנדה כי יש לו מעט שומן, עם זאת בשלב זה ייתכן שתרצה לנקז את כל השומן העודף כדי להפחית את תכולת השומן מן המנה.)
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים את בשר הירך ומחממים את העוף מכל הצדדים. שוב להשתמש בכפית כדי לגרד את הבשר מן דבק בוער לתחתית הסיר. להשחים את הנקניק ואת בשר העוף צריך לקחת 20 דקות. היזהר לא לבשל מעל בשר הירך עד כדי כך שהוא קורע לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מנמיכים את החום בינוני ומוסיפים את הבצל ושום; לטגן במשך כ 15 דקות או עד הבצל הם רפויים מאוד "ברור". לגרד את החלק התחתון של הסיר כדי להסיר את כל"graton". זה המקום שבו jambalaya מקבל צבע חום מובהק שלה וטעם.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
6
מוסיף את tasso, טימין, בזיליקום ופלפל שחור ולבן. מבשלים על אש נמוכה במשך 10 דקות. זה ייתן את התבלינים זמן לשחרר שמנים וטעמים שלהם.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לבןפלפל לבן
תיבולתיבול
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
7
בשלב זה ניתן להעביר את ריכוז jambalaya למיכלים קטנים יותר, מקורר לטמפרטורת החדר, מכוסה ומקורר לשימוש עתידי. (זה מה שאנחנו עושים באופן מסחרי; זה מאפשר לתבלינים להתחתן.)
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
8
כאשר אתה מוכן לבשל את jambalaya, להוסיף את המניה להתרכז ולהביא לרתיחה מתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
9
מוסיף את האורז, להפחית את החום בינוני בעדינות לשבור את האורז. באמצעות ההנעה נירוסטה, להמשיך להבטיח כי האורז לא דבק לתחתית הסיר; זה חשוב מאוד!
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
10
לאחר כ 5 דקות, לקפל את הפטרוזיליה. המשך לגרד את הסיר כדי להבטיח כי אין מקלות אורז לתחתית. כאשר jambalaya חוזר לרתיחה, להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר האפשרית ומבשלים, מכוסה, לפחות 25 דקות. אין להסיר את המכסה בזמן שהאורז מהביל.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
אם נקניק המותג של מנדה אינו זמין, כל נקניק מעושן רזה ניתן להחליף. ייתכן שיהיה עליך להסיר כל שומן עודף מן הסיר לאחר טיגון למטה נקניק לא ידוע.
מרכיבים שתצטרך
נקניק מעושןנקניק מעושן
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
12
עבור jambalaya עשיר יותר תחליף טורקיה מניות עבור המניה עוף קרא לעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
13
אם אין מניות זמינות, אז מרק עוף בסיס ניתן להשתמש. היזהר עם התיבול שלך, כמו בסיסים מלאים בדרך כלל מלח.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
עוף שלםעוף שלם
מרקמרק
מלחמלח
14
שיטה חלופית:.
15
Jambalaya הוא הטוב ביותר כאשר מוגש ישירות מתוך סיר ברזל יצוק. בעוד האורז הוא מהביל, נקניק בשר תהיה נטייה לצוף על פני השטח של jambalaya. לכן, לאחר האורז מאודה במשך 25 דקות, להשתמש ההנעה לקפל בעדינות את הבשר ותבלינים לתוך האורז מבושל. זה צריך להיעשות רק פעם או פעמיים, האורז יאבד הרבה חום והאורז יתפרק.
מרכיבים שתצטרך
אורזאורז
תיבולתיבול
נקניקנקניק
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
16
שימו לב, אני לא מוסיף מלח לג ' מבליה שלי. הסיבה לכך היא שאני אוהב להשתמש עשבי תיבול, טאסו ותבלינים כדי לספק את הצורך במלח. אני מציע לערוך את השולחן עם מלחייה ומבחר רטבי פלפל חריף.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
תיבולתיבול
עשבי תיבולעשבי תיבול
מלחמלח
17
מצגת צלחת:.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. אלברינו דון אולגאריו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Don Olegario Albarino
Don Olegario Albarino
דון אולגריו אלבריניו הוא ביטוי מובהק של מגוון אלגנטי, ארומטי זה, מראה הדרים בהירים, אשכוליות ופירות לבנים טעמים וניחוחות עם הערות פרחוניות מפתה מודגש על ידי חומציות טרי, תוססת. הסיום ארוך ומלא חיים, ומסתיים בנימה חדה של קליפת לימון.