תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שמנת עוף Marsala Fettuccine. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 941 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, פפריקה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרסלה עוף מוקרם, מרסלה עוף מוקרם, ו מרסלה עוף מוקרם.
הוראות
1
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מחממים שמן זית ו-1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהחמאה פולטת ניחוח קלוי מעט, ומטגנים את העוף עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד. תניח בצד. ממיסים 1 יותר כף חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות; מערבבים את פטריות שיטאקה, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ושום, ומבשלים עד הפטריות נתנו את המיץ שלהם והחלו חום, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות צדפות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מניחים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, וזורקים עם 2 כפות חמאה; העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל שחור, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
לאחר מיצי הפטריות התאדו, יוצקים יין Marsala לתוך הרוטב, לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם משחי בתחתית המחבת. הפעל חום גבוה, ומערבבים עד חצי היין מתאדה, כ 3 דקות; מערבבים מסקרפונה, חרדל דיז ' ון, מרק עוף; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה מעט, עוד 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; להחזיר חזה עוף מבושל לרוטב. מבשלים עד מיצי העוף לרוץ ברור והרוטב התעבה, על 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.