קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

עוף קרמי Marsala פטוצ'יני

עוף קרמי Marsala פטוצ'יני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שמנת עוף Marsala Fettuccine. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 941 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, פפריקה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרסלה עוף מוקרם, מרסלה עוף מוקרם, ו מרסלה עוף מוקרם.

הוראות

1
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
לטאטא יחד את הקמח, פפריקה, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור בקערה רדודה. לחץ על כל חזה עוף לתוך תערובת הקמח משני הצדדים. הקש מעל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחממים שמן זית ו-1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהחמאה פולטת ניחוח קלוי מעט, ומטגנים את העוף עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד. תניח בצד. ממיסים 1 יותר כף חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות; מערבבים את פטריות שיטאקה, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ושום, ומבשלים עד הפטריות נתנו את המיץ שלהם והחלו חום, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקהפטריות שיטאקה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פטריות צדפותפטריות צדפות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מניחים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, וזורקים עם 2 כפות חמאה; העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל שחור, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
7
לאחר מיצי הפטריות התאדו, יוצקים יין Marsala לתוך הרוטב, לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם משחי בתחתית המחבת. הפעל חום גבוה, ומערבבים עד חצי היין מתאדה, כ 3 דקות; מערבבים מסקרפונה, חרדל דיז ' ון, מרק עוף; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה מעט, עוד 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; להחזיר חזה עוף מבושל לרוטב. מבשלים עד מיצי העוף לרוץ ברור והרוטב התעבה, על 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירסחצי פחית תירס
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מגישים עם פטוצ ' יני בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יניפטוצ ' יני

מרכיבים

23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות0חתיכות טופי הית' בר1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות קרמיני, חתוכות לחציפטריות קרמיני, חתוכות לחצי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת מסקרפונהגבינת מסקרפונה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות צדפות טריות, חתוכות לשנייםפטריות צדפות טריות, חתוכות לשניים0חתיכות טופי הית' ברנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חבילת פסטה יבשה פטוצ'יניחבילת פסטה יבשה פטוצ'יני2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות שיטאקה, חתוכות לחציפטריות שיטאקה, חתוכות לחצי4חצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמותחצאי חזה עוף ללא עור וללא עצמות1בצל מתוק, קצוץבצל מתוק, קצוץ