תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים כמובן, אז תנו הזדמנות ל שמנת עוף Marsala Fettuccine. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 941 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם חצאי חזה עוף, פפריקה, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מרסלה עוף מוקרם, מרסלה עוף מוקרם, ו מרסלה עוף מוקרם.
הוראות
1
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של כ 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
לטאטא יחד את הקמח, פפריקה, פלפל קאיין, מלח, ופלפל שחור בקערה רדודה. לחץ על כל חזה עוף לתוך תערובת הקמח משני הצדדים. הקש מעל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מחממים שמן זית ו-1 כף חמאה במחבת מעל חום בינוני עד שהחמאה פולטת ניחוח קלוי מעט, ומטגנים את העוף עד להשחמה משני הצדדים, כ -3 דקות לכל צד. תניח בצד. ממיסים 1 יותר כף חמאה במחבת, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שקוף, על 5 דקות; מערבבים את פטריות שיטאקה, פטריות צדפות, פטריות קרמיני ושום, ומבשלים עד הפטריות נתנו את המיץ שלהם והחלו חום, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות שיטאקה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
פטריות צדפות
סטייקים של ניו יורק
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
4
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הפטוצ ' יני וחוזרים לרתיחה. לבשל את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטוצ ' יני
מתכון לפיצוצ'רי
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
מניחים את הפסטה לתוך צלחת הגשה, וזורקים עם 2 כפות חמאה; העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל שחור, ולשמור על חם.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
מתכון לפיצוצ'רי
7
לאחר מיצי הפטריות התאדו, יוצקים יין Marsala לתוך הרוטב, לגרד ולהמיס כל חתיכות טעם משחי בתחתית המחבת. הפעל חום גבוה, ומערבבים עד חצי היין מתאדה, כ 3 דקות; מערבבים מסקרפונה, חרדל דיז ' ון, מרק עוף; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הרוטב התעבה מעט, עוד 3 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; להחזיר חזה עוף מבושל לרוטב. מבשלים עד מיצי העוף לרוץ ברור והרוטב התעבה, על 5 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חצי פחית תירס
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה