קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

עטיפות עוף איטלקיות

עטיפות עוף איטלקיות
ניתן להכין את המתכון של עטיפות עוף איטלקיות תוך כ-25 דקות. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 355 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-11 גרם שומן כל אחת. תמורת $1.9 למנה, המתכון הזה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ים תיכונית. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 20 מעריצים. גשו לסופר וקנו גבינת פרמזן, טורטיות קמח, תערובת ירקות מוקפצת ועוד מספר מצרכים להכנה היום. עם ציון של 70%, המנה הזו די טובה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עטיפות עוף איטלקיות, עטיפות עוף איטלקיות ועטיפות איטלקיות.

הוראות

1
בסיר גדול מבשלים ירקות לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים פנימה את העוף, רוטב הסלט והגבינה; לחמם דרך. כף כ-3/4 כוס במרכז כל טורטייה; להתגלגל בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב לסלטרוטב לסלט
12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי12 כוסות לחם תירס חתוך לקוביות, קלוי
1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות1 מלפפון בינוני חתוך לאורכו לפרוסות דקות
1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*
4 לחמניות שומשום, חצויות ומאודות4 לחמניות שומשום, חצויות ומאודות
לחמניות שומשום, חצויות ומאודותלחמניות שומשום, חצויות ומאודות
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*1 פלפל סקוטי מצנפת, זרע ופרוס דק*

יין מומלץ: קיאנטיname, ורדיקיו., Trebbiano

קיאנטי, ורדיצ'יו וטרביאנו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקיים שמשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, בעוד קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. ה-Perrier-Jouet Grand Brut עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-57 דולר לבקבוק.
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
פרייר-ז'ואט גרנד ברוט
הרעננות והחיוניות המרשימה של ניחוחות הפרחים והפירות (פירות צהובים ופירות טריים) משתרשים, לפני שהם מפנים את מקומם לתווים עדינים של וניל וחמאה, ומשווים ליין אופי פירותי ועקבי. התווים של שזיף דובדבן, לימון ותפוז ברגמוט מופיעים תחילה, ואז מפנים מקום לפרחים של עצי פרי, כגון ליים ויערה. אחריהם מופיעים תווים של חמאה, עוגות מדלן וסוכר וניל. תווים מתמשכים של אשכולית, אפרסקים לבנים, אגסים ירוקים, עצי תפוח ואגוזי לוז ירוקים מסיימים את הטעם.