קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עמוק צלחת תפוח טארט טאטן

עמוק צלחת תפוח טארט טאטן
טארט טארט אפל צלחת עמוקה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 812 קלוריות. אם יש לך בצק עלים, תפוחים טעים זהוב, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 17 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכונים דומים: עוגת אפרסק טרי צלחת עמוקה-Le Creuset Round Tarte Tatin Pan, טארט תפוח טאטן, ו טארט תפוח טאטן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F. בסיר גדול על חום בינוני, מוסיפים את המים והסוכר ומבשלים לקרמל את הסוכר, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עד מומסים. קח 4 ramekins גדול ויוצקים קרמל לתוך ישבנים ולסדר 1 חצי תפוח, לחתוך בצד למטה בתחתית של כל ramekin. קח את החצאים הנותרים לחתוך אותם 3 טריזים, כך שתוכל למלא את הפערים בחלק העליון של כל ramekin כדי ליצור משטח ברמה שבו המאפה יהיה לשכב על פני.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מפזרים תפוחים עם קצת סוכר.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
4
מגלגלים את הבצק החוצה להשתמש חותך עוגיות לחתוך מעגלים בגודל של ramekins ומניחים על התפוחים מקפלים אותו בקצוות. לעשות 3 או 4 חורים עם סכין ו 1 באמצע כדי לשחרר קיטור בעת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
5
אופים במשך 20 דקות ולאחר מכן לתת לו לנוח במשך 15 דקות. חשוב כי אתה עושה את זה אחרת התפוחים יתפרק כאשר אתה הופך אותו. קח צלחת ארוחת ערב ולשים אותו על כל ramekin. הפוך אותו ולהסיר לאט את ramekin.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מגישים פושרים עם חנות קנה גלידת שעועית וניל. ;
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת