ענבי רוקפור
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכונים לקופסת המתכונים שלך, ענבי רוקפור עשויים להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 360 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכלמתכונים יש 3 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ואספו שקדים, גבינת רוקפור, ענבים ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 42%. ציון זה הוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: ירקות מעורבים עם ענבים, גורגונזולה (או רוקפור) ושקדים, אטריות רוקפור, ו רוקפור קיש.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מניחים שקדים בשכבה אחת על תבנית בינונית.
אופים בתנור שחומם מראש 5 עד 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם, עד להשחמה קלה.
במעבד מזון קוצצים גס שקדים קלויים.
בקערה בינונית מקציפים יחד גבינת שמנת, גבינת רוקפור ושמנת כבדה. מקפלים בעדינות את הענבים האדומים נטולי הזרעים והענבים הירוקים נטולי הזרעים לתערובת לציפוי.
מגלגלים כל ענב בשקדים הקצוצים.
מניחים על נייר שעווה ומצננים במקרר עד להגשה.