קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות12
מגזין

עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת

עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת
מתכון עניבות פרפר עם נקניק איטלקי ברוטב בזיליקום שמנת יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 30 דקות. מנה אחת מכילה 665 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. אם יש לך שום, מלח, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: נקניק איטלקי Rigatoni ברוטב בזיליקום עגבניות עם פלפלים וקייל, נקניק איטלקי Rigatoni עם רוטב שמנת חריף, ו מניקוטי עם נקניק איטלקי ורוטב גבינת שמנת.

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8-10 דקות, או עד אל דנטה, לנקז ולשטוף עם מים קרים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
במחבת גדולה, מחממים שמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הוסף נקניק decased למחבת ולהתפורר עם כף עץ כפי שהוא מבשל.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים פתיתי פלפל אדום וממשיכים לטגן עד הנקניק הוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
5
מוסיפים בצל ושום למחבת וממשיכים עד שהבצל מתרכך. מערבבים עגבניות ומלח, (אם באמצעות עגבניות טריות לטגן אותם במשך 3 דקות עד מתרכך) ולאחר מכן מוסיפים שמנת קלה גבינת פרמזן; מבשלים בעדינות עד שהתערובת מתעבה (כ 5 דקות). מערבבים את הפסטה מבושלת בזיליקום וחום דרך, כ 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
קרם בהירקרם בהיר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Il Molino Di Grace Solosangiovese Kianti Classico. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.