עץ ליל כל הקדושים מפחיד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל עץ ליל כל הקדושים מפחיד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 104 קלוריות. והוא יספק כ 30 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. גשו לסופר וקנו וניל, ביצה, להדביק צבע מזון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שיפודי ליל כל הקדושים מפחידים, פינוקי Krispy ליל כל הקדושים מפחידים, ו סנגריה ליל כל הקדושים מפחיד - שתי דרכים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375°f (350°F למחבתות חשוכות או לא דביקות). בקערה גדולה, לנצח את כל החומרים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית על 1 דקה או עד מעורב באופן יסודי.
מחלקים בצק לשניים. על משטח מקומח קלות, מגלגלים כל חצי בצק בעובי 1/4 אינץ ' באמצעות מערוך מכוסה בד. עם 2 1/2 אינץ 'חותכי עוגיות, לחתוך לצורות הרצויות, חיתוך עיניים, האף, וכו'., אם תרצה, באמצעות סכין חדה. על גליונות עוגיות ungreased, צורות מקום.
אופים 6 עד 8 דקות או רק עד שנקבע (מרכזים יהיו רכים). מגניב 1 דקה. מיד לעשות חור בחלק העליון של כמה עוגיות, באמצעות קצה של קש פלסטיק; לקצץ כל קצוות לחתוך עם סכין חדה ליישר.
הסר מגיליונות עוגיות למדפי קירור. מגניב לגמרי.
לקשור סרט או חוט דרך חורים לתלות. לתלות קישוטים על ענפי עץ מעוגנים בסיר או על עץ ליל כל הקדושים (זמין בחנויות מלאכה). לקשט עוגיות שנותרו לפי הצורך, ולאחסן מכוסה.