עקיצות באפלו בוערות
עקיצות באפלו בוערות עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.76 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 18 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 528 קלוריות. אם יש לכם רוטב חווה, גבינת שמנת, שמן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בחומץ הבלסמי תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת תות רזה כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 27%. הציון הזה די גרוע. נסו בופלו לוהט-סלט שרימפס, עוף באפלו נושך, ו עקיצות כרובית באפלו (מתכונים דומים).
הוראות
קוביות את העוף לקוביות קטנות, (בערך בגודל הציפורן הזרת שלך).
מפזרים מלח ופלפל, לפי הטעם.
מחממים מחבת מטגן בינונית על אש בינונית ומצפים את התחתית במעט שמן.
מוסיפים את העוף ומקפיצים עד לבישול.
מכניסים את גבינת השמנת, הגבינה הכחולה ורוטב התאו למעבד מזון ומעבדים עד לאיחוד.
מוסיפים את העוף והדופק לשילוב אך עדיין קצוצים גס.
הניחו מספר זוגי של עטיפות וונטון (10 אמורים להספיק). כף 1 כפית מתערובת הגבינה במרכז העטיפה והבריש את הקצוות במים. מכסים בעטיפה נוספת ומכווצים את הקצוות כך שהם אטומים היטב. חזור על הפעולה עם שאר העטיפות והמילוי.
יוצקים מספיק שמן, בערך 1 1/2 אינץ', לסיר בעל תחתית כבדה. לאחר שהשמן חם מוסיפים את העטיפות, בקבוצות במידת הצורך, ומטגנים עד שהחוץ בהיר ופריך.
הסר למגבות נייר לניקוז. מסדרים את העקיצות על מגש הגשה ומזלפים חומץ בלסמי.
מגישים עם רוטב החווה וליהנות.