עקיצות צ'ורו
המתכון צ'ורו נושך יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 684 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 26 אוהדים. אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עקיצות צ'ורו, עקיצות צ'ורו קלות, ו נשיכות מיני צ'ורו אפויות (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים שמן 2 אינץ ' ל -350 מעלות צלזיוס בסיר כבד רחב של 3 1/2 עד 4 ליטר על אש גבוהה.
בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, שלבו 1 כוס מים ומקל הקינמון והביאו לרתיחה. מחק את מקל הקינמון.
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס והחמאה נמסה. כבה את האש. בעזרת כף עץ מערבבים במהירות את הקמח עד שהוא מתאחד היטב ונוצר בצק מבריק. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומבשלים את הבצק תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להתרחק מדפנות התבנית, כ -2 דקות.
מעבירים את הבצק לקערה בינונית ומניחים להתקרר, כ -5 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם, תוך ערבוב נמרץ לאחר כל תוספת, עד שהביצה משולבת לחלוטין (הבצק יהיה דביק.)
מעבירים את הבצק לשקית מאפה וצינורות חתיכות בגודל 1 אינץ', חותכים את הבצק במספריים כל סנטימטר, לשמן החם. מטגנים את עקיצות הצ ' ורו, 6 בכל פעם, הופכים מדי פעם, עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל אצווה.
מסננים על מגבות נייר. מחזירים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס בין המנות.
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה רדודה.
לרוטב השוקולד המקסיקני: הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה על אש בינונית. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הקצוץ תוך ערבוב עד להמסה מלאה.
מגישים חם כרוטב טובל לנשיכות הצ ' ורו.
מגלגלים את עקיצות הצ ' ורו החמות בסוכר הקינמון.
מגישים רוטב שוקולד מקסיקני לצד לטבול עקיצות צ ' ורו.
יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache
ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
![ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. מיזוג הטאנינים הטעימים והחומציות הטרייה מביא למרקם חלק ומעוגל, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי בחיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקטי בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.]()
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. מיזוג הטאנינים הטעימים והחומציות הטרייה מביא למרקם חלק ומעוגל, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי בחיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקטי בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.
Nuances of strawberry sweets and liquorish mingle playfully with red berries and cherries. The fusion of flavorsome tannins and fresh acidity brings about a smooth and well-rounded texture, which in turn leads to a creamy finish on the palate.Due to the wine's youthful character, it is best to serve it lightly chilled. It is the perfect accompaniment to Spanish tapas such as cod croquettes, black pudding and black rice without forgetting cold fish dishes and pasta.