קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עקיצות צ'ורו

עקיצות צ'ורו
המתכון צ'ורו נושך יכול לספק את הכמיהה האירופית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 8 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל של 684 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מן האוכלרשת יש 26 אוהדים. אם יש לכם קצפת כבדה, קינמון טחון, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה עובד טוב כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו עקיצות צ'ורו, עקיצות צ'ורו קלות, ו נשיכות מיני צ'ורו אפויות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
1
מחממים שמן 2 אינץ ' ל -350 מעלות צלזיוס בסיר כבד רחב של 3 1/2 עד 4 ליטר על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בסיר בינוני על אש בינונית-גבוהה, שלבו 1 כוס מים ומקל הקינמון והביאו לרתיחה. מחק את מקל הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח ומערבבים עד שהסוכר מתמוסס והחמאה נמסה. כבה את האש. בעזרת כף עץ מערבבים במהירות את הקמח עד שהוא מתאחד היטב ונוצר בצק מבריק. מחזירים את התבנית לאש בינונית ומבשלים את הבצק תוך ערבוב עד שהוא מתחיל להתרחק מדפנות התבנית, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
4
מעבירים את הבצק לקערה בינונית ומניחים להתקרר, כ -5 דקות. מקציפים פנימה את הביצים, 1 בכל פעם, תוך ערבוב נמרץ לאחר כל תוספת, עד שהביצה משולבת לחלוטין (הבצק יהיה דביק.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
מעבירים את הבצק לשקית מאפה וצינורות חתיכות בגודל 1 אינץ', חותכים את הבצק במספריים כל סנטימטר, לשמן החם. מטגנים את עקיצות הצ ' ורו, 6 בכל פעם, הופכים מדי פעם, עד להזהבה, 3 עד 4 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
מסננים על מגבות נייר. מחזירים את השמן ל -350 מעלות צלזיוס בין המנות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
1
מערבבים את הסוכר והקינמון בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
לרוטב השוקולד המקסיקני: הביאו את השמנת הכבדה לרתיחה על אש בינונית. מכבים את האש ומוסיפים את השוקולד הקצוץ תוך ערבוב עד להמסה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
3
מגישים חם כרוטב טובל לנשיכות הצ ' ורו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טבילהרוטב טבילה
4
מגלגלים את עקיצות הצ ' ורו החמות בסוכר הקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסלקמח לכל מטרה, בתוספת קמח ספסל
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מגישים רוטב שוקולד מקסיקני לצד לטבול עקיצות צ ' ורו.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס

יין מומלץ: Tempranillo, אלברינו, Grenache

ספרדית עובדת ממש טוב עם טמפרניו, אלברינו וגרנאש. כאשר זיווג יין עם מנות ספרדית, למה לא בצע את הכלל'מה גדל יחד הולך ביחד'? אנו ממליצים על אלברי נוויטו ליין לבן וגרנצ ' אן וטמפרניו לאדום.
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. מיזוג הטאנינים הטעימים והחומציות הטרייה מביא למרקם חלק ומעוגל, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי בחיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקטי בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.
ניואנסים של ממתקי תות וליקורי מתערבבים בשובבות עם פירות יער אדומים ודובדבנים. מיזוג הטאנינים הטעימים והחומציות הטרייה מביא למרקם חלק ומעוגל, מה שמוביל בתורו לגימור קרמי בחיך.בשל אופיו הצעיר של היין, עדיף להגיש אותו מקורר קלות. זהו הליווי המושלם לטאפאס ספרדי כמו קרוקטי בקלה, פודינג שחור ואורז שחור מבלי לשכוח מנות דגים קרות ופסטה.
Nuances of strawberry sweets and liquorish mingle playfully with red berries and cherries. The fusion of flavorsome tannins and fresh acidity brings about a smooth and well-rounded texture, which in turn leads to a creamy finish on the palate.Due to the wine's youthful character, it is best to serve it lightly chilled. It is the perfect accompaniment to Spanish tapas such as cod croquettes, black pudding and black rice without forgetting cold fish dishes and pasta.