עשב טרי-עגבניות קרוסטיני
אם יש לך מלח, שיני שום, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: סלן טרי וקרוסטיני עגבניות, עגבניות, עשבי תיבול טריים ופטה קרוסטיני, ו סלט בזיליקום עגבניות טרי עם שום קרוסטיני.
הוראות
מערבבים יחד שמן זית ושום; מברשת על צד 1 של כל פרוסת לחם.
מניחים פרוסות לחם, הצדדים שום למעלה, על תבנית אפייה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד קלוי קלוי קלות.
לטאטא יחד מיץ לימון הבא 3 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים עגבניות ו-3 המרכיבים הבאים; בעדינות לזרוק את המעיל.
למעלה כל פרוסת לחם עם תערובת עגבניות (כ 2 כפיות מעוגלות כל אחד).
עגבניות ירוקות-קרוסטיני עשב טרי: תחליף 1 קצוץ דק עגבניות ירוקות גדולות עבור עגבניות אדומות. המשך עם המתכון לפי ההוראות.
עשב טרי-סלט טאבולה עגבניות: להשמיט את 3 המרכיבים הראשונים. הפחת גבינת פטה ל 1/4 כוס. הכן תערובת עגבניות כמו בימוי בשלב 2; לנקז. חבילת תיבול מילואים מ 1 (25-עוז.) תערובת סלט tabbouleh לשימוש אחר.
יוצקים tabbouleh לערבב לתוך קערה גדולה; מערבבים בכוס 1 מים רותחים. כיסוי וצינה 30 דקות. מערבבים בתערובת עגבניות. כיסוי וצינה 1 שעה. למעלה עם גבינת פטה, ומתבלים עם מלח לפי הטעם. עושה 6 מנות. הכנה: 10 דקות; צ ' יל: 1 hr., 30 דקות.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ליד מזרח טבולה
למנה: קלוריות 93; שומן 1g (שבת 6g, מונו 9g, פולי 5g); חלבון 1g; פחמימות 7g; סיבים 4g; Chol 6mg; ברזל 9mg; נתרן 243mg; Calc 53mg.