קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא שלי

פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא שלי
פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא שלי דורש בערך 2 שעות ו -20 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו חמאת בוטנים פריך, סוכר, חלב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 25%. נסו פאדג'חמאת הבוטנים של סבתא קרול, מיקרוגל חמאת בוטנים פאדג'בציפוי שוקולד & מיני בוטנים חמאת כוסות / מאפינס מאפין, ו עוגיות חמאת הבוטנים של סבתא (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים יחד את חמאת הבוטנים וקרם המרשמלו בקערה; מניחים בצד. משמנים קלות צלחת זכוכית מרובעת בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קרם מרשמלוקרם מרשמלו
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מערבבים יחד את הסוכר והחלב בסיר על אש בינונית-גבוהה; מערבבים מדי פעם, מביאים לרתיחה בחום של 234 מעלות צלזיוס (110 מעלות צלזיוס) ואז מסירים מיד מהאש ומערבבים פנימה את תערובת חמאת הבוטנים והווניל; יוצקים לכלי המוכן ומניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
ונילוניל
סוכרסוכר
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב