פאדג'י, קינמון פיקנטי צ' ילה בראוניז
המתכון Fudgy, מתובל קינמון צ'ילה בראוניז מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 430 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ "אוכל רציני" יש 196 אוהדים. אם יש לך חמאה, ביצים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו אנצ'ו צ' ילה-עוגיות קינמון, עוגיות קקאו חריפות בטעם קינמון וקינמון, ו קינמון חריף-בראוניז שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום מראש תנור ל 350 ° F. בסיר קטן על חום נמוך (או בקערה על סיר של מים רותחים), להמיס את השוקולד והחמאה עם צ ' ילה, קינמון, ומלח, ערבוב מדי פעם. להפריש להתקרר.
קו 9" x 9 " תבנית אפיית מתכת עם נייר קלף או רדיד אלומיניום. השתמש מספיק כדי ליצור שפה על הצדדים של המחבת. אם משתמשים בנייר כסף, גריז קל עם חמאה.
בקערת ערבוב, לשלב את תערובת השוקולד המומסת עם הסוכר. כאשר משולבים, מוסיפים את הביצים.
מערבבים עד חלקה, ואז לקפל את הקמח.
אופים עד שהבראוניז ירגישו מוצקים וסכין חיתוך שתקוע במרכז יוצא נקי (אתה עדיין רוצה כמה פירורים לדבוק), כ -30 דקות.
באמצעות קלף או לסכל שפה, להסיר את הבראוניז מהמחבת להתקרר לחלוטין. כדי לשפר באופן משמעותי את המרקם ואת הטעם, לעטוף את לוח בראוני פלסטיק ולתת לו לשבת במשך כמה שעות או עד לילה בטמפרטורת החדר. חותכים ל 9 גדול, 16 בינוני, או 25 ריבועים קטנים, ומגישים.