קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות9
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

פאדג'שוקולד מריר

פאדג'שוקולד מריר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שוקולד, וניל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שוקולד מריר שוקולד אגוז פאדג', שוקולד מריר שוקולד דובדבן פאדג', ו Kahluan ו שוקולד מריר פאדג (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו חלקה 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל. מעט נייר כסף לחמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
במחבת 3-4 ליטר, מערבבים חצי וחצי, סוכר, סירופ תירס, ומלח. מערבבים מדי פעם על חום גבוה עד רותח, על 3 דקות. עם מברשת טבולה במים, לעתים קרובות לנגב את חרוזי סירופ כי טופס על הצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאןחבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
להתיז תמצית וניללהתיז תמצית וניל
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להפחית חום בינוני.
4
מוסיפים שוקולד מריר ולא ממותק; מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס והתערובת מתחילה להתבשל, 3 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות(או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
5
הכנס מדחום ממתקים לתערובת. מרתיחים, מדי פעם ערבוב ושטיפת הצדדים של מחבת עם מברשת רטובה, עד שהתערובת מגיעה 235 (או טיפה של ממתקים כפית לתוך מים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר מוסרים מהמים), 30 עד 40 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מיד לשפוך תערובת פאדג 'לתוך מחבת 10 על ידי 15 אינץ' rimmed. נקודה עם 2 כפות חמאה ווניל.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
בואו לעמוד ללא הפרעה עד מדחום מוכנס במרכז רשם ממתקים 115 (פאן הוא חם לגעת), 20 עד 30 דקות. עם מרית מתכת רחבה, לגרד תערובת הלוך ושוב במחבת עד שהוא הופך חלק ומבריק ומתחיל להתעבות ותל אבל הוא עדיין רך וגמיש, 4 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להוסיף אגוזים ומערבבים רק מספיק כדי להפיץ.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
9
לגרד פאדג ' למחבת מרופדת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
תן לעמוד עד המשרד לגעת, לפחות 2 שעות. הפוך מחבת לשחרר ממתקים. לקלף רדיד.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידהגביע סוכר גלידה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
עם סכין חדה, לחתוך פאדג 'לריבועים 1 אינץ' לשרת. או לעטוף את פאדג ' חתוך אטום ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוקבוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך