פאדג'שוקולד מריר
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך שוקולד, וניל, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 31% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו שוקולד מריר שוקולד אגוז פאדג', שוקולד מריר שוקולד דובדבן פאדג', ו Kahluan ו שוקולד מריר פאדג (מתכונים דומים).
הוראות
קו חלקה 8-או 9 אינץ ' מחבת מרובע עם לסכל. מעט נייר כסף לחמאה.
במחבת 3-4 ליטר, מערבבים חצי וחצי, סוכר, סירופ תירס, ומלח. מערבבים מדי פעם על חום גבוה עד רותח, על 3 דקות. עם מברשת טבולה במים, לעתים קרובות לנגב את חרוזי סירופ כי טופס על הצדדים של המחבת.
מוסיפים שוקולד מריר ולא ממותק; מערבבים בעדינות עד שהשוקולד נמס והתערובת מתחילה להתבשל, 3 עד 6 דקות.
הכנס מדחום ממתקים לתערובת. מרתיחים, מדי פעם ערבוב ושטיפת הצדדים של מחבת עם מברשת רטובה, עד שהתערובת מגיעה 235 (או טיפה של ממתקים כפית לתוך מים קרים יוצר כדור רך שמשתטח כאשר מוסרים מהמים), 30 עד 40 דקות יותר.
מיד לשפוך תערובת פאדג 'לתוך מחבת 10 על ידי 15 אינץ' rimmed. נקודה עם 2 כפות חמאה ווניל.
בואו לעמוד ללא הפרעה עד מדחום מוכנס במרכז רשם ממתקים 115 (פאן הוא חם לגעת), 20 עד 30 דקות. עם מרית מתכת רחבה, לגרד תערובת הלוך ושוב במחבת עד שהוא הופך חלק ומבריק ומתחיל להתעבות ותל אבל הוא עדיין רך וגמיש, 4 עד 10 דקות.
להוסיף אגוזים ומערבבים רק מספיק כדי להפיץ.
לגרד פאדג ' למחבת מרופדת בנייר כסף.
תן לעמוד עד המשרד לגעת, לפחות 2 שעות. הפוך מחבת לשחרר ממתקים. לקלף רדיד.
עם סכין חדה, לחתוך פאדג 'לריבועים 1 אינץ' לשרת. או לעטוף את פאדג ' חתוך אטום ולאחסן בטמפרטורת החדר עד 1 שבוע.