פאי אגי זוקיני
מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 230 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו שמן זית, קישואים, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מתכונים דומים: ביצה בסל, סלט תפוחי אדמה ביצה, ו כריכי שרבוט אגי.
הוראות
מערבבים ביצים, שמנת וגבינת פרמזן 1/4 כוס בצנצנת בלנדר. להתמזג במהירות גבוהה עד בשילוב, על 10 שניות. תניח בצד. התאם את מתלה broiler 6 אינץ ' הרחק אלמנט ו broiler preheat בינוני גבוה.
מחממים שמן זית ב-10 אינץ ' כבד תחתית nonstick או ברזל יצוק מחבת על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הבצל פרוס ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים להתרכך, על 2 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים את הקישואים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות עד רך אבל לא רך, על 2 דקות.
מוסיפים בזיליקום ומערבבים לשלב. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
יוצקים תערובת ביצים לתוך מחבת sauté עם בצל, שום וקישואים ולתת לשבת עד סט חלקי, על 1 דקה.
מפזרים עם הנותרים 2 כפות פרמזן.
מניחים מחבת תחת broiler ומבשלים עד גבינה מתחילה חום וביצים יש בעיקר אש, על 1 דקה.
הסר מטאטא ולאפשר לנוח בטמפרטורת החדר עד הביצים מוגדרות במלואן כל הדרך אבל עדיין במכרז, על 5 דקות.
לשחרר קצוות באמצעות מרית מתכת דקה בעדינות לנער עד פריטטה מחליק בחופשיות במחבת.
מניחים צלחת הפוכה על גבי מחבת. מחזיק גם מחבת צלחת, להעיף פריטטה החוצה על הצלחת. תחתוך ותגיש מיד.