פאי אוכמניות-עוגת גבינה עם גלידה
פאי אוכמניות-עוגת גבינה גלידה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 216 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך קצפת, שימורי אוכמניות, עוגיות חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 11%. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו גלידת עוגת גבינה בטעם תות.
הוראות
הקרום: לעבד עוגיות חמאה במעבד מזון עד הקרקע דק. מערבבים יחד פירורי לחם קצר וחמאה מומסת. לחץ על תערובת בצד התחתון ומעלה של צלחת פאי משומנת קלות 9 אינץ'. להקפיא 30 דקות או עד סט.
מורחים 1/4 כוס אוכמניות משמר על החלק התחתון של הקרום, להקפיא 10 דקות.
מורחים חצי גלידת אוכמניות-עוגת גבינה מעל שימורים, להקפיא 15 דקות. חזור על שכבות פעם אחת עם שימורי כוס 1/4 וגלידה נותרת, הקפאה כפי שהורה לעיל לאחר כל שכבה.
ציפוי: למעלה עם קצפת ממותק, אוכמניות טריות אוכמניות, ופיתולים לימון.