פאי ביצים של ריביירה
פשטידת הביצים של Rivieran לוקחת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 505 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork מצריך קרומי פאי לא אפויים, גבינת ריקוטה, ביצים ופלפל טרי טרי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , שהוא מוצק. נסו את פאי ריביירה של פסחא , Cuervo Tradicional Riviera Margarita , וסלט חורף עם אגסי ריביירה מלכותיים אורגניים של הארי ודיוויד (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ומטגנים עד שהוא שקוף ומזהיב, כ-8 דקות.
מסירים מהאש, מעבירים לקערה גדולה ומניחים להתקרר תוך כדי הכנת הקרום.
מוציאים 1 מקליפות הפאי המוכנות מהמקרר, ומניחים בצלחת פאי לא משומנת בגודל 9 אינץ'. עצב את הקרום כך שיתאים לצורת המחבת עם חפיפה של 1/2 אינץ' סביב הקצה.
לתערובת הבצל מוסיפים את בשר החזיר, התרד, הגבינות, 4 ביצים בתוספת 1 חלמון, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מורחים את התערובת לתוך הקרום המוכן. מכסים בבצק הפאי שנותר; לכווץ את הקצוות ולהבקיע כדי לאוורר.
מברישים בחלבון ביצה ואופים עד להזהבה, כ-40 עד 45 דקות.
מניחים לעמוד לפחות 15 דקות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
עוגה בתפריט? נסה להתאים עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
![בולינגר ברוט ספיישל קיווי]()
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.