קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

פאי ביצים של ריביירה

פאי ביצים של ריביירה
פשטידת הביצים של Rivieran לוקחת כשעה ו-5 דקות מתחילתה ועד סופה. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 505 קלוריות , 24 גרם חלבון ו -31 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 23% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מ- Foodnetwork מצריך קרומי פאי לא אפויים, גבינת ריקוטה, ביצים ופלפל טרי טרי. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 52% , שהוא מוצק. נסו את פאי ריביירה של פסחא , Cuervo Tradicional Riviera Margarita , וסלט חורף עם אגסי ריביירה מלכותיים אורגניים של הארי ודיוויד (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל-425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
3
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין נוסף אופציונלירוזמרין נוסף אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
4
מוסיפים בצל ומטגנים עד שהוא שקוף ומזהיב, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'קצ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
5
מסירים מהאש, מעבירים לקערה גדולה ומניחים להתקרר תוך כדי הכנת הקרום.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
ענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובהענפי רוזמרין טריים נוספים, לא חובה
6
מוציאים 1 מקליפות הפאי המוכנות מהמקרר, ומניחים בצלחת פאי לא משומנת בגודל 9 אינץ'. עצב את הקרום כך שיתאים לצורת המחבת עם חפיפה של 1/2 אינץ' סביב הקצה.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית
ציוד שתשתמש בו
רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)רסק עגבניות, חפש את זה בשפופרת (קל לאחסן כך)
7
לתערובת הבצל מוסיפים את בשר החזיר, התרד, הגבינות, 4 ביצים בתוספת 1 חלמון, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות כל אחת) תרד טרי, קרועחבילות כל אחת) תרד טרי, קרוע
רוזמרין טרי נוסף לא חובהרוזמרין טרי נוסף לא חובה
צ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'קצ'דר מגורר או גבינת מונטריי ג'ק
אננס (שימורים), מרוסק ומרוקןאננס (שימורים), מרוסק ומרוקן
פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)פסטה פפרדלה של 3/4 פאונד (סרטים רחבים, תחליף פטוצ'יני אם לא זמין)
עבור קרש כיסויעבור קרש כיסוי
1/2 קילו מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות דקות1/2 קילו מוצרלה טרייה, חתוכה לקוביות דקות
8
מורחים את התערובת לתוך הקרום המוכן. מכסים בבצק הפאי שנותר; לכווץ את הקצוות ולהבקיע כדי לאוורר.
מרכיבים שתצטרך
קרום עוגהקרום עוגה
1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית1-1/2 כוסות צ'דר מגורר או גבינה שוויצרית
9
מברישים בחלבון ביצה ואופים עד להזהבה, כ-40 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אריזת מתנה צהובה לכיסוי קרשאריזת מתנה צהובה לכיסוי קרש
ציוד שתשתמש בו
5 כפות צ'דר מגורר5 כפות צ'דר מגורר
10
מניחים לעמוד לפחות 15 דקות ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.

יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce

עוגה בתפריט? נסה להתאים עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Bollinger Brut Special Cuvee. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-60 דולר.
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
בולינגר ברוט ספיישל קיווי
צבע זהוב, ייחודי לזני ענבים שחורים. בועות עדינות מאוד. באף יש לו מורכבות ארומטית יפה, פרי בשל וניחוחות מתובלים, עם רמזים לתפוחים קלויים, לפתן תפוחים ואפרסקים. בחיך, יש שילוב עדין של מבנה, אורך וחיות. הבועות הן כמו קטיפה. טעמים של אגסים, בריוש וניחוחות חריפים, תווים של אגוז טרי. שילוב עם כל הדגים, במיוחד סושי וסשימי, רכיכות כמו שרימפס, סרטנים, סרטנים ולובסטר בגריל, עופות ובשר לבן, קשיו, פרמזן או פרושוטו.