פאי גבינת קרמל-פקאן
פאי גבינת קרמל-פקאן דורש בערך 20 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.2 למנה , מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 15 גרם שומן ובסך הכל 309 קלוריות . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה עובד היטב בתור מזנון במחיר סביר. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תוספת של גלידת קרמל, אגוזי פקאן, קרום קרקר גרהם ותוספת קרטון מוקצפת. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 45% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו פאי גבינת פקאן עם קרמל , עוגת גבינה פאי פקאן עם רוטב קרמל פקאן ופאי פקאן קרמל .
הוראות
בסיר קטן מפזרים ג'לטין על מים קרים; לתת לעמוד במשך דקה.
מחממים על אש קטנה תוך ערבוב עד להמסה מלאה של הג'לטין. מצננים מעט.
מערבבים בבלנדר את מיץ הלימון, גבינת השמנת והג'לטין; מכסים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק.
מוסיפים אבקת חלב ותחליף סוכר; מכסים ומעבדים במשך דקה אחת או עד לתערובת אחידה.
מעבירים לקערה גדולה; מקפלים פנימה את הציפוי המוקצף. מערבבים פנימה 3 כפות אגוזי פקאן.
מטפטפים תוספת קרמל. מכסים ומעבירים למקרר ל-2-3 שעות או עד להתייצבות.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Wilson Creek Coconut עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קוקוס של ווילסון קריק