פאי דלעת פודינג
, המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 3 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל 173 קלוריות. מתכון זה משמש 8. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 15 דקות. אם יש לכם אגוז מוסקט טחון, קינמון טחון, תבלין פאי דלעת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. חג ההודיה יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 55%. הציון הזה די טוב. נסו עוגת פודינג שוקולד, פאי דלעת מתובל זרעי דלעת, ו מאפינס פאי דלעת עבור מתכונים דומים.
הוראות
מברישים חלבון ביצה על קרום.
אופים בחום של 375 ניתנים להזרקה למשך 5 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בקערה גדולה, לטאטא חלב תערובת פודינג. מערבבים פנימה את הדלעת, תבלין פאי הדלעת, הקינמון ואגוז המוסקט. מקפלים פנימה 1 כוס קצפת.
יוצקים לתוך קרום. מכניסים למקרר ל -4 שעות או למשך הלילה.
חותכים לפרוסות; בובה עם תוספת מוקצפת שנותרה. מקררים שאריות.