פאי יוגורט ליים ללא גלוטן מפתח
והוא יספק כ 8 מנות. אם 74 סנט למנה נופל בתקציב שלך, ללא גלוטן מפתח פאי ליים יוגורט יכול להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. אם יש לכם מים, לערבב, ציפוי מוקצףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 205 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. מתכונים דומים: עוגת לימונית מקדמיה, דלעת פאי פירור ברים (ללא גלוטן, סוכר מזוקק חינם + טבעוני), ו תבשיל פשטידת ג'ו מרושל-ללא גלוטן.
הוראות
תנור חום 218°. גריז 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית עם קיצור או ספריי בישול. בקערה בינונית, מערבבים Bisquick מקום.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או מזלג (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות תערובת בכיוונים מנוגדים), עד שהתערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים במים; צורה לכדור עם הידיים. לחץ על הבצק בתחתית ולמעלה בצד של צלחת עוגה.
אופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ב 1-סיר ליטר, לערבב 2 כפות מים קרים ומיץ לימון.
מפזרים ג ' לטין על תערובת מיץ ליים; בואו לעמוד 1 דקה.
חום מעל חום נמוך, ערבוב כל הזמן, עד ג ' לטין הוא מומס. מגניב מעט, על 2 דקות.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה.
מוסיפים יוגורט ותערובת מיץ ליים; לנצח על מהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מקפלים פנימה ציפוי מוקצף וקליפת סיד.
יוצקים לתוך הקרום. להכניס למקרר עד סט, על 2 שעות.
מקשטים עם ציפוי מוקצף וקליפת סיד מגוררת. מכסים ומקררים כל עוגה שנותרה.