פאי מוקה
ניתן להכין את המתכון פאי מוקה תוך כ-35 דקות. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 5 גרם חלבון ו-25 גרם שומן. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.34 דולר למנה. למתכון הזה מטעם Taste of Home יש 74 מעריצים. אם יש לכם בצק עוגיות שוקולד צ'יפס, סירופ שוקולד, קרם מרשמלו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד היטב כקינוח. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 20%, וזה לא כל כך מדהים. נסו מוקה פאי, Mocha Silk Pie, ו-Mocha Fudge Pie עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים בצק עוגיות לשניים לרוחב; נותנים לחצי לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 5-10 דקות לריכוך (שמרו את החצי השני לשימוש נוסף).
מהדקים את הבצק על התחתית ומעלה את הדפנות של 9 אינץ' לא משומן. צלחת פאי.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 11-12 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים על רשת.
בקערה גדולה טורפים גבינת שמנת וחלב עד לקבלת תערובת חלקה. מקציפים קרם מרשמלו. ממיסים גרגירי קפה במים. מקפלים את הקפה, התוספת המוקצפת ו-1 כף סירופ שוקולד לתוך תערובת גבינת השמנת.
יוצקים לקרום מקורר. מצננים במשך שעה.
רגע לפני ההגשה מפזרים אגוזים ומזלפים את סירופ השוקולד הנותר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם הבחירות המובילות שלי עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את NV Solera Cream Shery. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.