פאי מרנג קרם קוקוס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי מרנג קרם קוקוס. תמורת 61 סנט למנה , מתכון זה מכסה 7% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 251 קלוריות , 6 גרם חלבון ו -13 גרם שומן כל אחת. אם יש לכם חלב, סוכר, חלבונים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 55 אנשים מצאו את המתכון הזה כטעים ומשביע. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 40% . מתכונים דומים: פאי-או-ניר קוקוס פשטידת קרם קוקוס , פשטידת מרנג קרם קוקוס מרשמלו ופאי קרם מרשמלו קוקוס .
הוראות
מרפדים קליפת מאפה לא דקורה בעובי כפול של נייר כסף כבד. אופים ב-450 מעלות למשך 8 דקות.
הסר נייר כסף; לאפות 5 דקות יותר. מצננים על רשת.
בסיר גדול מערבבים את הסוכר, הקמח והמלח. מערבבים חלב עד לקבלת תערובת חלקה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים כמות קטנה של מילוי חם לתוך חלמונים; מחזירים הכל למחבת תוך ערבוב מתמיד. מביאים לרתיחה עדינה; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים בעדינות וניל וקוקוס.
למרנג, מקציפים חלבונים וקרם טרטר בקערה קטנה במהירות בינונית עד שנוצרות פסגות רכות. מקציפים בהדרגה סוכר, 1 כף בכל פעם, בגובה רב עד שנוצרות פסגות נוקשות והסוכר נמס.
מורחים באופן שווה על המילוי החם, אוטמים את הקצוות לקרום.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשת למשך שעה. מקררים 3 שעות לפני ההגשה. שומרים במקרר.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי עם Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה. יינות אלה הם כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Angel Late Harvest Riesling. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-19 דולר לבקבוק.
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.