פאי עגל גבינתי
פשטידת עגל גבינה דורשת כשעה ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 312 קלוריות , 18 גרם חלבון ו -17 גרם שומן . מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.01 $ למנה. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש גבינת פרמזן, רוטב עגבניות, מים וחזה עוף. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 36% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: V-Tol Veal Ham and Egg Pie , The Nasty Bits: Veal Kidney Pie , ו- Homity Pie (British Cheesy Leek Pie) .
הוראות
מניחים קמח בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת; מוסיפים בשר עגל בקבוצות ומנערים לציפוי. במחבת מבשלים בשר עגל בחמאה עד שהוא כבר לא ורוד.
מוסיפים עגבניות, רוטב עגבניות, בצל ותבלינים. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מכסים ומבשלים 30 דקות או עד שהבשר רך. מערבבים פנימה גבינת פרמזן.
מערבבים בקערה את ארבעת מרכיבי הקרום הראשונים.
חותכים פנימה חמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים מים בהדרגה, מערבבים בעזרת מזלג עד לקבלת כדור. מחלקים לשניים.
מגלגלים חלק אחד כך שיתאים ל-9 אינץ'. צלחת פאי; להניח בצלחת. קצץ מאפה עד 1/2 אינץ' מעבר לקצה הצלחת; קצוות מחורצים.
הוסף מילוי. מעל גבינת צ'דר.
מרדדים את שאר המאפה ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי. עם 2-in. חותכן ביסקוויטים, לגזור עיגולים; מניחים מעל גבינה, חופפים מעט.
אופים ב-400 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
יין מומלץ: יציאה, Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב את הפשטידה עם פורט, וין סנטו וריזלינג לקציר מאוחר. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. אתה יכול לנסות את Croft Vintage Port. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-59 דולר לבקבוק.
![קרופט וינטג' פורט]()
קרופט וינטג' פורט