פאי פקאן מצופה שוקולד טראפל
פאי פקאן מצופה שוקולד עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, חלמונים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שוקולד פקאן, כמהין קל ~ כפיות שוקולד וורדים, ו בשר בקר מצופה פורצ'יני ברוטב חמאת כמהין.
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הפקאן, 1/3 כוס סוכר, 1/4 כוס חמאה ושוקולד צ ' יפס מיניאטורי. לחץ לתוך החלק התחתון ולמעלה את הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ'.
אופים במשך 8 עד 10 דקות בתנור שחומם מראש. מגניב לגמרי.
בקערת מתכת מעל למחבת של מים רותחים, לשלב 1 1/3 כוסות שוקולד צ ' יפס ו 1/2 כוס חמאה. מערבבים מדי פעם עד נמס וחלק.
הסר מהחום ומערבבים את הוניל.
בקערה נפרדת, לנצח חלמונים ביצה עם 1/4 כוס סוכר עד עבה וחיוור באמצעות מיקסר חשמלי, לפחות 3 דקות. מערבבים לתוך השוקולד נמס ולהגדיר אותו בחזרה על המחבת של מים רותחים.
להקציף כל הזמן עד עבה, 3 עד 4 דקות.
יוצקים לתוך קרום מקורר להחליק את החלק העליון.
מחממים את השמנת הכבדה בסיר קטן. כאשר חם, מערבבים את שבבי השוקולד הנותרים עד מומס.
הסר מהחום ומערבבים בברנדי.
יוצקים מעל מילוי כמהין. מקררים במשך כמה שעות כדי להגדיר לפני ההגשה.