פאי קרם קוקוס שוקולד
פאי קרם קוקוס שוקולד דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 237 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת 59 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה משרת 8. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא פגע במקום. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מאפה פאי לא אפוי, סוכר, מלח וחלב. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 14% . הציון הזה גרוע למדי. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי קרם וניל/פודינג קרם שוקולד/קוקוס/בננה , פאי קרם קוקוס שוקולד ופאי קרם קוקוס שוקולד טבעוני .
הוראות
בינתיים, בסיר, מערבבים סוכר, עמילן תירס ומלח; מערבבים פנימה חלב. מבשלים ומערבבים על אש בינונית-גבוהה עד שמסמיך ומבעבע. להפחית את החום; מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מקציפים חלמונים קלות. מערבבים מעט מהתערובת החמה לתוך החלמונים; להחזיר הכל לסיר. מביאים לרתיחה עדינה. מבשלים ומערבבים עוד 2 דקות.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה חמאה ווניל.
יוצקים 1-1/2 כוסות תערובת לתוך קערה קטנה; מוסיפים קוקוס לקערה ומניחים בצד.
שלבו את מרכיבי שכבת השוקולד; לערבב לתוך שאר התערובת בסיר. לחזור לחום; מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מתחילה לרתוח.
מסירים מהאש; מורחים כוס אחת על תחתית בצק הפאי. משטחים בתערובת קוקוס ומסיימים בתערובת השוקולד הנותרת.
למרנג מקציפים חלבונים עם קרם טרטר עד לקבלת קצף. מוסיפים סוכר בהדרגה, מקציפים עד שנוצרים פסגות נוקשות.
מורחים על המילוי החם, אוטמים לשולי קרום הפאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 12-15 דקות או עד להשחמה קלה. מצננים לטמפרטורת החדר; לצנן מספר שעות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קרם שרי, Vin Santo, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
ניתן לשלב פאי קרם קוקוס עם קרם שרי, וין סנטו ופורט. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Johnson Estate Cream Shery עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![NV Johnson Estate Cream Shery]()
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "