פאי תותים ללא קרום
זה מושלם ליום האם. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח כ-45 דקות. עם ציון ספונקולרי של 59%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: פאי תותים פלאפי עם קרום בייגלה, פאי תות-ריבס עם קרום חיטה מלאה ופאי קרם תותים קפואים עם קרום בייגלה.
הוראות
שוטפים ומקלפים תותים. מחלקים באופן שווה בתבנית פאי בגודל 10 אינץ'.
בסיר בינוני משלבים תערובת פודינג, תערובת ג'לטין ומים. מערבבים היטב ומביאים לרתיחה מלאה.
יוצקים את התערובת על התותים ומכניסים למקרר ל-4 עד 6 שעות. משטחים עם תוספת קצפת קפואה קלה לפני ההגשה, אם רוצים.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
Vin Santo, Late Harvest Riesling ולמברוסקו דולצ'ה הם בחירה מצוינת עבור פאי. יינות אלה כולם מתוקים, וזה חשוב מכיוון שבדרך כלל יין צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משלב איתו. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.