פאי תפוחים חמישה תבלינים
צריך קינוח צמחוני? פאי תפוחים עם חמישה תבלינים יכול להיות מתכון אדיר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 37 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך חמאה, מלח, קצפת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, חטיפי עוגת חמאת תפוחים, ו עוגת תפוחים לחמניות קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים הראשון 3 מרכיבים בקערה גדולה.
להוסיף קיצור; לחתוך באמצעות בלנדר מאפה או 2 סכינים עד תערובת דומה ארוחה גסה עם כמה חתיכות בגודל אפונה.
מערבבים מספיק מי קרח על ידי כף חופנים כדי ליצור גושים לחים. לאסוף בצק. מחלקים ל-2 חלקים, 1 קצת יותר גדול מהשני. לשטח כל אחד לדיסק. לעטוף כל דיסק בפלסטיק; לצנן לפחות 1 שעה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור.
תן לבצק להתרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני שהוא מתגלגל החוצה.)
לזרוק תפוחים ומיץ לימון בקערה גדולה. ממיסים חמאה בסיר גדול כבד על אש בינונית.
מוסיפים תפוחים וסוכר חום; מבשלים עד שהתפוחים פשוט רכים, מערבבים מדי פעם, כ -15 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להחזיר תפוחים לאותה קערה. מרתיחים מיצים בסיר עד עבה, כ -15 דקות.
יוצקים מיצים על תפוחים; מגניב לחלוטין.
מערבבים בקמח ואבקת חמישה תבלינים.
מתלה מיקום בשליש הנמוך ביותר של תנור; מחממים ל 191°.
מניחים תבנית אפייה על המדף.
מגלגלים דיסק בצק גדול יותר על משטח מקומח לסיבוב 12 אינץ'.
העברה לצלחת פאי זכוכית 9 אינץ' ; חיתוך הבליטה עד 1 אינץ', במידת הצורך. כפית מילוי לקרום.
מרדדים דיסק בצק קטן יותר לסיבוב 10 אינץ'. וילון מעל מילוי. לחץ על הקצוות העליונים והתחתונים של הבצק יחד; crimp דקורטיבי.
חותכים חור קטן במרכז הקרום.
מניחים עוגה על תבנית אפייה בתנור; אופים עד הקרום הוא חום זהוב מילוי בועות עבה, על 1 שעה 5 דקות.
מגישים מעט חם או בטמפרטורת החדר.