פאי תפוחים טרי
המתכון פאי תפוחים טריים יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 577 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך תפוחים, קינמון טחון, סוכר נוסף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר. נסו עוגת אוכמניות טריה, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 218°. הפוך תערובת קרום עוגה לפי ההוראות עבור פאי שני אינץ '9, באמצעות מים קרים 1/3 כוס-למעט לקצץ קצה תלוי מעל של מאפה תחתון 1 אינץ' מ שפה של צלחת.
מערבבים יחד 1/2 כוס סוכר, קמח, קינמון ואגוז מוסקט בקערה גדולה.
הוסף תפוחים; לזרוק. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה. נקודה עם חמאה.
רול הנותרים מאפה; לחתוך 10 רצועות, כל אחד על 1/2 אינץ ' רחב.
מניחים 5 רצועות על פני מילוי צלחת עוגה. לארוג רצועה צולבת דרך על ידי קיפול ראשון בחזרה כל רצועה אחרת של 5 הרצועות הראשונות. המשך אריגה, קיפול רצועות חלופיות בחזרה לפני הוספת כל רצועה צולבת, עד הסריג הושלם. קצוות פרומים. מקפלים קצה trimmed של קרום התחתון על הקצוות של רצועות, בניית קצה גבוה. חותם וחליל.
מברשת קלות עם חלב; מפזרים קלות עם סוכר נוסף.
אופים 30 עד 35 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ הוא מבעבע.