פאי תפוחים עם טוויסט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו פאי תפוחים עם טוויסט. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. אם יש לכם פלפל אנגלי טחון, מי קרח, קינמון טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 50 דקות. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. נסו תפוח פריך עם טוויסט, קרמל תפוח טוויסט, ו פאי טוויסט של אפל-ברי (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה שלבו קמח ומלח; חותכים בקיצור עד לקבלת פירורים. מוסיפים בהדרגה מים, זורקים במזלג עד שהבצק יוצר כדור. מחלקים את המאפה לשניים כך שכדור אחד יהיה מעט גדול יותר מהשני. מעצבים כל חלק לדיסק בערך 1 אינץ'. עבה. עוטפים בניילון ומכניסים למקרר לפחות 30 דקות או עד 3 ימים.
מוציאים את המאפה מהמקרר ומניחים לעמוד 15-30 דקות. בינתיים מניחים תפוחים בקערה גדולה. מערבבים פנימה את הסוכר, סיידר התפוחים, הקינמון, פלפל אנגלי, אגוז מוסקט, מלח, וניל ומיץ לימון.
מוסיפים את החמאה והקמח; מערבבים עד לאיחוד; מניחים בצד.
מרדדים את הדיסק הגדול על משטח קמח קל כדי להתאים 9 אינץ'. צלחת עוגה.
מעבירים מאפה לצלחת פאי. לקצץ מאפה אפילו עם קצה של צלחת.
מרדדים את המאפה שנותר כך שיתאים לראש העוגה; מניחים מעל מילוי. חתוך, חותם וקצוות חליל.
אופים בחום של 350; במשך 45 דקות. הניחו בעדינות דף נייר כסף על גבי העוגה.
אופים עוד 1 שעה ו -15 דקות או עד שהקרום העליון מזהיב והמילוי מבעבע.
מצננים על רשת למשך הלילה. להגשה חמה מחממים פרוסות בודדות במיקרוגל.
מגישים עם גלידת וניל אם רוצים.